Грип тръшна водещия на “Преди обед Александър Кадиев и се наложи

...
Грип тръшна водещия на “Преди обед Александър Кадиев и се наложи
Коментари Харесай

Деси Стоянова от екрана на БТВ: Сашо, оправяй се!

Грип тръшна водещия на “Преди обед ” Александър Кадиев и се наложи той да отсъства от ефира за следващ път в последните месеци. Колежката му Деси Стоянова заяви при започване на предаването и се обърна с благопожелание към него: “Сашо, оправяй се! ”

Кадиев през цялата последна седмица имаше забележими и за феновете проблеми със здравето. Той беше съвсем без глас при започване на седмицата, като не се усъвършенства и по-късно. Обяснението на Кадиев беше, че през дните преди този момент е имал доста спектакли в театъра. Това увредило гласа му. Явно обаче синът на Катерина Евро е пипнал и вирус.



Голямата натовареност на Сашо Кадиев е реалност и е обвързвана с чести пътувания отвън столицата, а от време на време и зад граница. По тази причина се появиха спекулации, че той може и да напусне предиобедното шоу на bTV. Актьорът и журналистката Деси Стоянова водят предаването в неизменим дует към този момент 11 години. Напоследък Кадиев все по-често загатва този факт, което приказва, че може би в действителност мисли за смяна.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР